Despre plantarea bambusului - Sfaturi

Alegeti plante care sunt in recipiente. Spre deosebire de alte plante cu cat radacinile sunt mai aglomerate, cu atat mai repede va creste bambusul.
Plantati bambusul intr-un loc cu mult soare sau cu umbra partiala. Tipul de bambus care se raspandeste trimite radacinile departe de planta mama inainte ca aceasta sa creasca.
Puneti bambusul care se intinde intr-un recipient de plastic de 15 litri cu fundul taiat, astfel impiedicand dezvoltarea acestuia in gradina.
Pentru a ajuta la o crestere rapida, udati bine. Cu cat bambusul primeste mai multa apa, cu atat mai repede se va prinde in pamant.
Pentru a ajuta la o mai buna prindere a plantelor in pamant, folositi ingrasamantul folosit si pentru iarba. Deoarece este o ruda a ierbii, bambusul raspunde foarte bine la ingrasamintele bogate in nitrogen.
Indepartati bucatile uscate pe masura ce acestea se formeaza. Ramuri individuale pot trai multi ani, dar ar trebui sa fie taiate cat se poate de aproape de sol atunci cand se usuca.
• Bambusul se gaseste in sute de varietati si este de diferite marimi.
• Majoritatea bambusilor cresc incet in primii ani. Pe masura ce plantele se maturizeaza cresterea devine mai rapida.
• Radacinile din care cresc noi trunchiuri nu se vor intinde in solul uscat.
• Pentru a restrictiona marimea bambusului dvs, nu folositi prea multa apa si nici ingrasamant.
• Bambusul este o planta ce face multa mizerie. Frunzele cad in mod constant in timpul anului.
• Imprejmuiti bambusul care se intinde folosind bariere de plastic sau de metal. Nu uitati sa puneti bariere si pe partea de gard a vecinului.

1 Response to "Despre plantarea bambusului - Sfaturi"

Unknown spunea...

Am un bambus l-am primit din Franța dar e cam uscat și l-am ținut cam 2 săptămâni în apă și nu sa revenit are cineva rădăcini am fr-o șansa să se prinda că e pus în pămînt de o lună și e tot la fel cum l-am pus și îl ud și de cite 3-4 ori pe zi a-și dori sa mă ajutați cu un sfat pentru el dacă am fr-o șansa să se prinda

Trimiteți un comentariu